BDSM initiatie en begeleiding

Wil jij je eerste onderdanige stappen zetten in de wereld van bdsm en er verder in begeleid worden ?

Dan kan je in mijn studio kennismaken met vele aspecten die deze beleving rijk is door een bdsm die discipline, training, berisping/correctie/beloning, vrijheidsbeperking, pijn, erotiek, lust en seksualiteit (zonder gemeenschap) inhoudt, en waarbij jouw uitstraling en stijl belangrijk zijn. Je staat open voor bdsm onderdanigheid tijdens uitgebreide bdsm sessies, met een frequentie naar jouw mogelijkheden. Hoofdbetrachting van deze beleving is een wederzijds genot van wat bdsm te bieden heeft.

Zelf ben ik single (63), intelligent, goed voorkomend, met goede bdsm ervaring binnen deze thematiek, en kan ontvangen in een veilige en discrete studio waar je ongeremd en onbezorgd kan genieten van deze beleving. GFB want dit gaat om puur bdsm plezier; het spreekt voor zich dat ikzelf daarbij ook wens te genieten van jou; ik richt me enkel tot vrouwen en fysiek heb ik het daarbij voor eerder slank en vrouwelijk.
 
Alles na intakegesprek, bespreking, en duidelijke omlijning van jouw grenzen. Discretie, respect, hygiëne, begeleiding en nazorg-waar-nodig geboden. Solliciteer met een duidelijke beschrijving van jezelf en/of een (event.onherkenbare) foto.

Welke vrouw jonger dan mezelf zoekt een vaste seksvriend?

Hallo, met deze tijden zijn wisselende contacten niet ideaal en daarom zoek ik een vaste vrouw, bij voorkeur jonger dan mezelf om toch nog op een veilige manier van seks te genieten. Ben een verzorgde 49j man kaalgeschoren hoofd slank lichaam 1m83 75kg 18cm intiem getrimd en geschoren ballen, zeer potent. Sta voor heel veel open en mits respect voor elkaars wensen. Wil jij je ook aan de regels houden maar wil je toch ook ontspanning en een vaste sekspartner? Laat me dan snel iets weten?

Meester zoek zeer onderdanige zakenman of koppel

Meester zoekt hoog opgeleide zeer onderdanige single slaaf (of onderdanig koppel), die buiten het werk zen leven wil laten bepalen door zijn Dominant. Je zal kuipen voor me en DIENEN en ALLE beslissingen aan je Meester overlaten. Je zal vernederd worden en als pijn en lustslaaf tot het uiterste gaan. discretie verzekerd en grenzen worden gerespecteerd. aanmelden met volledige stats en mottivatiemail, foto bijvoegen. enkel volledige mails worden beantwoord. Zoek een slaaf die zich op termijn VOLLEDIG wil overgeven zonder eigen inbreng over de toekomst.

geile plas slet

hallo ik zoek een meisje /vrouw die zich als slet wil laten gebruiken houd van pijpen en pissen gans onder gezeikt worden in de mond plassen tevens ook hetzelfde bij mij voor meermaals af te spreken leeftijd geen belang liefst uit de omgeving GEEN MANNEN A.U.B.

een maid butler knecht slaaf eens zijn

hi ben zelf een jongen 1.7m 68 kilo.
ben hetero normaal.
maar heb het helaas niet zo breed momenteel.
mischien dat iemand eens graag een maid butler knecht slaaf of iets anders graag heeft?
hoor het graag van je :) en we zien verder wel

Openbaar naakt

Wie heeft er zin mij op leuke publieke plaatsen naakt te zetten ten toon te stellen

Of wil je me graag naakt meenemen in je auto
Leuke voorstellen welkom

Aangeboden

Ik zou graag terug in dienst komen bij familie als slaaf
Klusjes taken opdrachten ...

Heb ervaring En ben real

Hoor graag van jullie

eerste stapjes...

dame.. nu al gezocht, maar voor na de verscherpte coronamaatregelen. Je wil je eerste stapjes zetten als sub(en je pijngrens wat aftasten), maar durft niet goed, dan ben je bij mij aan het goede adres Andere voorstellen of ideeën ook welkom.

Ballbusting

Op zoek naar een vrouw of koppel die in mijn ballen wilt trappen.
Ik ben sportief en verzorgd, also good looking

Ik leen mijn trav teef uit

Meester op foto,leent zijn slanke trav teef uit voor no limits gebruik en vernederingen in groep. Zaad en neukslet. Spanking slapping fouble penetration. Foto's en filmen mag. Dit op 29/08. Plaats via mail te verkrijgen. Mondmaskertje mag

Pagina's