Intens genot...

Wij zijn een goed uitziend koppel, V46j M50j, uit regio Gent... We zoeken gelijkgestemde koppels, 40-50j, die ook zoek zijn naar... Iets eten, drinken, shoppen, weekendje weg... Kortom eerst bla-bla en dan boem-boem, vriendschap naast de seks dus... Wij willen niet het intens genot delen met heel de wereld, enkel met één gelijkgestemd koppel... Vandaar ook onze zoektocht naar een vast koppel van onze leeftijd. Indien interesse... voorstel, looks, foto... dat zijn enkele dingen die wij wel kunnen appreciëren... We kijken al uit naar jullie reacties.

Rijper koppel zkt gelijke voor terrasje en meer

Niet onknap koppel met mature levenservaring zoekt gelijkgezind verzorgd stel. Geen armoezaaiers of uitgerookt en fiere ouders, grootouders met terug meer vrije tijd. We hebben het reeds eerder ervaren en nemen de draad discreet terug op want we zijn geen uitgeblust koppel en nog heel actief in het beroeps-en sexleven. Willen verkoeling zoeken aan zee en zoeken een koppel voor dat verkennend terrasje dat smaakt naar meer. Ervaring en COVID leert ons dat we slechts 1 echt koppel zoeken. Graag uit de verre buurt en kunnen ontvangen en verplaatsen. We reageren enkel op reactie met foto van beiden en behandelen dit met de nodige discretie en vragen hetzelfde. Bij interesse zeker reactie met foto retour.

Fun

Wij koppel 40 j , beide intiem geschoren.staan voor hygiënisch en discreet. Willen graag volgende week 18 of 19 augustus leuke namiddag met leuk koppel . Wie enige interesse?

zoeken koppel voor spannende leuke erotische momenten

Wij zijn een koppel deze houd van leuke spannende erotische dingen samen met 4 in een ruimte. Wij houden niet van dominantie nog van extremen. Bij de juiste klik Kan veel. Op de juiste plaatsen zijn wij geschoren. Wij verwennen graag maar worden ook graag verwend. Wij zijn geen foto modellen en dat ook niet verwacht dat dit ook zo is voor de andere. Bij een data verwachten wij een leuke avond en dit voor ieder.

Intieme vriendschap met PR

Wij zijn een gewoon, joviaal, slank en verzorgd koppel en zoeken idem voor vriendschap met dat ietsje meer en waarbij partnerruil tot de mogelijkheden behoord. Zachte erotiek. Geen extreme dingen. Wij zijn geen rokers. Intiem behaard, wat niet wil zeggen dat we onderaan niet verzorgd zijn, wel integendeel. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Graag reactie met gewone foto van beide.

Enthousiast stel gezocht

Zijn jullie dat leuke spontane koppel dat wij gaan ontmoeten. Wij zijn beiden hetero, 45 jaar, verzorgd enthousiast en getrouwd en nog steeds erg gelukkig maar genieten ook enorm van leuke ondeugende mensen die net als ons van leuke etentjes of terras bezoekjes houden alsmede spannende dates met Pr. Herkennen jullie je hierin laat het ons graag weten we reageren steeds ook als de klik er niet is, dat is voor ons namelijk wel belangrijk een wederzijdse klik te hebben.

Vriendschap en nadien misschien wel meer.

Wij zijn een leuk hetero koppel van m37 en v35. We zouden het fijn vinden om een koppel te leren kennen om een toffe vriendschapsrelatie op te bouwen. Nadien is er bij de juiste klik erg veel mogelijk. Wij zijn zeker niet op zoek naar platvloerse zaken. Hygiene, discretie en wederzijds respect is voor ons erg belangrijk. Liefst een antwoord met een leuk voorstel en foto. Mannen alleen gelieve niet te reageren.

Collegas zoeken zwembad of meer

Hallo, wij(ik en mijn vrouwelijke collega)zijn Terug op zoek naar iemand met een zwembad voor morgenmiddag Door afzegging vorige. Met dit warme weer zouden wij wat verfrissing kunnen gebruiken.Wij zijn beiden jonge 30tigers knap en vol goesting. Heb je een voorstel doe gerust, wij kijken alvast uit naar jullie reacties. Omwille van privacy redenen kunnen wij hier geen foto plaatsen maar na verder contact kan dit dan weer wel. Warme zonige groetjes. N&A (bij een goed voorstel doet de regio er niet toe)

Gelegenheidsstel zoekt fijn koppel om morgenavond 12 augustus mee te genieten op hotel te Leuven!

We zijn een jong gelegenheidsstel, hoger opgeleid, op zoek naar fijn gezelschap om morgen samen mee te genieten.

Kernwoorden: classy lingerie, kijken en bekeken worden, v-v contact, partnerruil (bij klik), discretie, wederzijds respect.

Onze stats.
Zij (Lies): 23j, 1m80, slank met stevige borsten en vrouwelijke billen, mooi lang haar, 100% bi, openminded met een onderdanig kantje.

Hij (Dieter): 30j, groot (1m87), groene ogen, kort zwart haar en slank/sportief gebouwd, hetero. Tevens goed voorzien.

We verblijven op hotel te Leuven (mét airco) vanaf ~19h30. Wie vergezelt ons voor een drankje en mogelijk meer?

Reacties met een foto - en wat uitleg over jullie - hebben een streepje voor!

Koppel met BI vrouw gezocht voor deze avond

Hallo,
Wij zijn een koppel vanV39jaar,slank,knap,glad geschoren en Bi. En M48'j,2 M groot, goed geschapen en hetero.
Zoeken een koppel die ons vanavond kan ontvangen en een leuke, geile avond mee te beleven.
Vrouw vrouw staat centraal zonder de mannen te vergeten.
Hygiene en wederzijds respect moet er steeds zijn. Bubbels zijn van ons.
Reageren met foto en telefoonnummer.
Grt,

Pagina's