Opzoek naar een spannende nacht

Heyhey,
wij zijn een avontuurlijk koppel. Zij is 22 jaar, blond lang haar, verzorgd met vrouwelijke vormen en mooie grote borsten. Hij is 29 jaar, bruin kort haar en sportief gebouwd. Samen zijn we opzoek naar een leuke bi-vrouw voor een vrouwvriendelijke trio. Iets drinken, een babbel en meer. Wij ontvangen thuis en kijken uit naar jouw reactie! Vrouwen met foto krijgen voorrang. Hopelijk tot snel !
A&K xx

Bi vrouw

Hey,we zijn een koppel(40)met een vaste huisvriend(38). Welke leuke bi (schierig)vrouw wil eens meedoen met ons? Mijn man ziet me graag genieten met een andere vrouw. En met onze huisvriend kunnen we ons verder amuseren 😉. Een leuke respectvolle man die goed geschapen is met een goede uithoudingsvermogen en lang kan doorgaan. We kunnen ontvangen.
Groetjes S&A xxx

Wij zijn een nieuwsgierig koppel om eens een vrouw te delen..

vrouw niet bi wel bi schering. 36 vol slank
Man slank 40 knap uiterlijk groot geschapen

Koppel zoek en vrouw

Hallo, mijn naam is Leo, we zijn een stel van 40 jaar oud we zijn op zoek naar een vrouw of twee vrouwen zodat we samen een leuke avond kunnen hebben om het niet te vergeten te zijn, zodat we samen een goede tijd kunnen doorbrengen om het nooit te vergeten we kunnen niet ontvangen. Maar we kunnen naar u toe komen als je contact met ons wilt opnemen, neem dan contact met ons op via WhatsApp, stuur me dan een foto zodat we je ook een foto kunnen sturen

Tel 0467847794

Terug van vakantie, speeltijd!

Pas terug van vakantie uit Duitsland (groene zone) en op zoek naar plezier, met een extra speelkameraadje. Wij ontvangen bij ons thuis, maken er een leuke avond van en herhalen indien nodig :) Reactie met foto en meer als 1 zin aub, anders helaas

Vrouw voor trio in privé- sauna gezocht

Hoi, Wij zijn een slank mooi koppel van v 34 en m 36 . Zoeken een bi- vrouw voor zwoele date in privé-sauna, nu vrijdag. Gelieve te antwoorden met foto, en enkel als je vrijdag écht kan komen. X

Privé sauna nu vrijdag

Hoi,

Wij zijn een slank mooi koppel van v 34 en m 36 .
Zoeken een bi- vrouw voor zwoele date in privé-sauna, nu vrijdag.
Gelieve te antwoorden met foto, en enkel als je vrijdag écht kan komen.

X

Wie o Wie wil genieten met 3?

Hoi lieve dames,

Wij zijn een normaal gebouwd koppel, beiden 40j, en fantaseren al langer over een VVM trio. Graag zou ik mijn man verrassen met een extra vrouwtje om te verwennen 😊. Het is mss zoeken naar een speld in een hooiberg, maar ga toch mijn kans wagen.

Welke leuke dame, van rond onze leeftijd, helpt ons deze fantasie te verwezenlijken en wil samen een gezellige, ontspannen avond beleven? Dit alles met het nodige respect voor en met elkaar.

Wij ontmoeten elkaar (kan thuis of op hotel), drinken een glasje om het ijs te breken en daarna genieten we met 3. Ik beloof je dat jij zeker de nodige aandacht zult krijgen.

Kan jij je hierin wel vinden, dan zie ik graag jou reactie met foto tegemoet !

Hopelijk tot snel x

Wij 2 jonge meiden zoeken oudere dame met zeer grote boezem.

Wij zijn 2 jonge meiden en op zoek naar een oudere dame met zeer grote boezem.
Single dame en bi zou zeer welkom zijn.

2 boys

1 hetro 30 1m92 85 19 intiem geschoren
1 bi 27 1m87 95 17
zoeken vrouw of koppel voor rustig avondje

Pagina's