Leuke bi meid zoekt gezelschap in Corona tijden

Hallo, ik ben een spontane en goedlachse jonge vrouw, single, en op zoek naar leuk gezelschap. Welke koppel heeft zin om elkaar te leren kennen en te zien waar het ons brengt? Veel kan, niets moet. Graag geef ik wel de voorkeur aan koppels waar de nadruk op het v-v gebeuren ligt. Voel je je geroepen? Laat dan snel iets van jullie horen en stel je even kort voor, liefst met foto, die krijg je dan uiteraard van mij ook. Ook single vrouwen mogen uiteraard reageren. Geen mannen alleen, ook niet diegene die zogezegd voor hun partner zoeken!!

Geile fantasie !

Ik zoek geil koppel om samen mijn fantasie mee te beleven. Ik, zeker niet onknap, 1m65, 60 kg, sportief,verzorgd en geschoren, zoek goed uitziende mooie mensen,hygiënisch, graag ook geschoren. Wil graag dat koppel ervaring heeft met dit soort fantasieën. Ik verlang naar alle soorten combinaties. In de eerste plaats wil ik de vrouw volledig laten genieten,tot ze voldaan is, daarna haar samen doen genieten met haar man. Daarna ook graag samen de man verwennen. Als toetje zou ik graag hebben dat het koppel mij verwent, zonder taboe's. Graag een knappe aantrekkelijke vrouw en een sportief gebouwde man. Discretie is een must. Liefst op een neutrale plaats. Graag foto bij reactie, dan stuur ik de mijne door. Graag koppel van rond de 40 jaar. Missch tot gauw.

Koppel gezocht voor geile date

hoi, ik ben op zoek naar een koppel liefst uit de regio Gent voor een geile eerste date, en hopelijk langdurige seksrelatie. Ik stel hygiëne en discretie op prijs. Ik kan ontvangen maar kan mij ook makkelijk verplaatsen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties en voorstellen, hopelijk tot snel! xx

Tijd voor een date...

Na deze periode zonder (fysiek) contact toch maar de stoute schoenen aan getrokken. Opzoek naar een leuk spontaan (jong)stel, voor een vriendschap met iets extra's. Ik date alleen bij de juiste klik. Zelf ben ik normaal van postuur en vrouwelijk.
Tot snel..

Eerste trio ervaring

Hey allemaal, ik ben een jonge avonturier en ben klaar om me in de trio wereld te begeven. Ik studeer nog en kan discreet ontvangen op kot, ik zoek vooral mensen die eerst een band willen scheppen voor we in bed duiken. Ik zoek ook geen koppels ouder dan 30jaar. Stel dat jullie 2 vrienden zijn zou dat ook nog wel geil zijn als ik het middelpunt van genot ben. Ik ben licht bi maar wil wel meer de man centraal zetten. Ik open echt enkel reacties met meer dan 1 zin en min een foto.

Kusjeees